About Me

My photo
Lahad datu/ Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Aku insan yang kerdil dijalan ini , Aku baru mula mendekati mencari apa sebenarnya keinginan hati ? Aku insan kerdil yang berserah kepada ILAHI.... Baru menjalani perubahan pada diri .... Aku insan yang pernah terlajak Pernah melakukan dosa insan yang hidupnya penuh pancaroba... dan kepada Allah aku kembali ... Berdoalah wahai sahabat ... Semoga aku mampu teus istiqomah dan perubahan ku ini di redhai ILAHI . Assalamualaikum .. Ana , Zubaidah .. Selamat Membaca :)

Monday, July 16, 2012

Single again~ :(

urghhh? 


@___@

T^T

:( 

:/ 

bermacam2 perasaan yang timbul dalam hati aku ... 
tapi tak pala ... dah takdir hubungan aku dengan dia memang tak boleh lama.... 

okai ... let me explain here~

aku clash ngan dia bukan sebab dia yang minta~ tapi aku ... 
okay ,, so sorry buat kawan2 yang aku sayang dari group bengkel kepekaan gender especially adik-beradik dari KYS .. bukan aku sengaja nak clash, nak tinggalkan dia... but , i just dont know what to do ... and the only things i know is to be separates .. korang mungkin fikir aku agak selfish .. tapi, takpa ... sebab ko semua tak tahu apa sebab dia... and dia "that guy" tahu sebabnya... sangat2 tau ... ( bukan jua sebab orang yang ke-3 )
kamu mungkin akan nampak buruk pada aku .. tapi biarlah .... sebab hanya aku yang tahu .. apa yang jadi .. 

to that guy i am sorry ,.. bukan niat fyda nak sakitkan hati, or apa... tapi kita dua tau kan apa sebabnya... 


bukan xmo tarik balik semua ayat or kata2 aku ... 


but I'm the type of girl who never look back after walk away ....


thanks sebab pernah hadir dan bagi kegembiraan menutup kesunyian di hati ni walaupun hanya utk 1 bulan 11 hari ...



No comments:

There was an error in this gadget