About Me

My photo
Lahad datu/ Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Aku insan yang kerdil dijalan ini , Aku baru mula mendekati mencari apa sebenarnya keinginan hati ? Aku insan kerdil yang berserah kepada ILAHI.... Baru menjalani perubahan pada diri .... Aku insan yang pernah terlajak Pernah melakukan dosa insan yang hidupnya penuh pancaroba... dan kepada Allah aku kembali ... Berdoalah wahai sahabat ... Semoga aku mampu teus istiqomah dan perubahan ku ini di redhai ILAHI . Assalamualaikum .. Ana , Zubaidah .. Selamat Membaca :)

Monday, July 16, 2012

Ex Boyfriend ku .......





Ex Boyfriend masa SMK! break masa dia dalam PLKN , jumpa cinta contract dekat sana.. trus lupa kat aku... siap clash ngan aku masa pagi bday aku, petang dia bole buat dek pulak... tapi masa tu aku mmg dah dendam dah... lepas tu ada la kapel semula..tapi dia buat perangai jugak~ aduhaiii LELAKI ... 
(sekarang dia pun dah bahagia dah.... xadil la... orang yang tinggalkan aku, boleh lebih bahagia...) tapi xpala ... aku selalu doakan dia... yg lepas biar lepas,... sekarang pun dia jadi kawan aku jak.... jarang la aku mo contact dia... sesekali chat di fb jak ... nnti kalau selalu apa kata gf dia kan..... 
semoga ko bahgia Zulazme... 
tempoh couple  march 2007-june 2008






Apit~ ni yang paling manjaaaaa! sangat2... sensitive, kalau cakap dengan dia kena hati2 ... anak bongsu la katakan... minat PINK okay! heheee ,, so sweet! ^^ tapi antara ex aku dengan dia ni la aku paling rasa tercabar! sangat2! kapel dengan dia pun kurang 1 minggu genap 2 bulan.. hohohoho! sedih kan... 
dalam masa kapel tu aku rasa ada 1 minggu jak aku betul2 bahagia... yang lain semua gaduhh jakkk ... kalau dia merajuk aku malas pujukk.. aku suka biar jak .. pandai datang sendiri juga tu ... sama juga la kalau aku mo merajuk jangan mimpilah dia mo pujuk ... ( tapi aku xpernah la merajuk sepanjang ngan dia, sakit hati jakk sebab selalu mara secara tiba2 ... hohoho) well , sekarang HANYA TINGGAL KENANGAN ... 
May Allah Bless You Shayfik@ Apit. 
tempoh couple (Dec 2011-Feb 2012)




he is Fakhi~ xbanyak kenangan sama dia nii ... clash pun aku yang minta... sebabnya... biar la kami jak yang tau ... (bukan sebab orang ke-3) tapi sebab lain ... and aku xrasa aku nak share dekat sini .... 
to abang fakhi .. maafkan fida k ... semoga Allah tunjukkan jalan yang terbaik untuk abang~ 
tempoh couple ( 27 may- 12 july)



ada lagi sorang ex aku ~ couple around 2009... tapi aku xda simpan gambar dia coz kami clash cara yang menyakitkan ... dia dah khawin dah .... sekarang pun aku dengar dia dah ada anak da. masa dulu sakit jugak la hati terima kan ... Alhamdulillah, syukur sebab Allah memberikan aku semangat yang amat kuat! :) lama aku singleeee august 2009-dec 2011~ kapel balik masa kenal apit tu la~ hehe ... :PP tapi xlama , then aku pun macam dah xkisah dah pasal clash, breakup ni ... lantak laaaa~ i still have my beloved family , and friends right? ! ^^








Ya Allah~ Izinkan aku Mencintaimu dengan sepenuh hati ku .... 
bimbinglah jalan ku ke arah keredhaan-Mu .......
Amiin ... 



No comments:

There was an error in this gadget