About Me

My photo
Lahad datu/ Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Aku insan yang kerdil dijalan ini , Aku baru mula mendekati mencari apa sebenarnya keinginan hati ? Aku insan kerdil yang berserah kepada ILAHI.... Baru menjalani perubahan pada diri .... Aku insan yang pernah terlajak Pernah melakukan dosa insan yang hidupnya penuh pancaroba... dan kepada Allah aku kembali ... Berdoalah wahai sahabat ... Semoga aku mampu teus istiqomah dan perubahan ku ini di redhai ILAHI . Assalamualaikum .. Ana , Zubaidah .. Selamat Membaca :)

Sunday, May 27, 2012

frusted + being purposed !! WOWWW!!



okay , cerita dia macam nii ... 
kite suka sgt ngan someone tue ...
minat sangat2 dekat dia....
then cara someone tu layan kite buat kite makin bertambah2 la minat dia .... tapi someone tue ada "GIRLFRIEND"!! kite pena rasa sakitnya bila orang yang kite dh sayang kena RAMPAS! so, kite xsampai hati la kan nak ganggu someone tu lagiii ...
just dalam hati kite niii sedihhhhhh!!! ...
kenapa susah sangat kite nak dapatkan bahagia tuuuuu !!
kenapa kite xlayak ke nak bahagiaaaaaa 
dulu masa 'apit' pilih orang lain kite ley jee trima semua , tp for this time kite downnnnn sgt2!! uwarrgggghhhh!!! :'""""(((((((

to that someone, its okay .. kite doakan dia bahagia ..
hari berganti hari .. kite dh go on .... dh okay sgt2 dh ... kite dh ikhlas xnak gangu that one lagi ...
kite dh pasrah ....

then suddenly, im being purpose by someone .. dia ajak couple .. then dia kata "sorry saya xtau bab2 romantik" then kite pun kata la "alaaaa, sy pun xtau, its ok sy leh jee trima awak seadanya" then dia tanya "kita couple da ke..??". kite gantung soalan kat sana ... lamaaaa .. then kita tnya yg someone yg kita pena minat tuu ... 
nie jawapan dia " give him chance" 
jantung kita masa tuu entaa .. susah nak kata , perasaan kite masa tuu ... campur2 .. sedihhhh rasa lainnn... entah la,,, mungkin coz kite masi sayang kat someone tuuu ... tp kite cuba bgtau kat hati kite ... 'jangan .... dia boyfriend orang len' ... then kite tarik nafas panjang2..... kite reply kat someone yg pena kite minat tu " okay , i'll give him the chance" kite nak jee nangisss ... tp fkir2 balik buat pa nak nangis kan ... ada org tgh tggu kite, nak buat kite bhagia .. n kite akan belajar sayang kat orang tuu ... perlahan2 kite akan belajar hargai orang tuu ...

and , now... kite officially dah xsingle lagi dh .... kite dh in a relationship okay! hehehe <3 
kite kenal ngan dia masa ikut program bengkel kepekaan gender ... tapi masa tu kite xrasa apa2 lagi .. kite adalah duduk makan semeja , siap kite suap kek kat die. (depan kwn2) tp tu pun sbb kite xlarat dh nak abis kan semua... SUMPAH ! masa tu xterfikir yang kite akan jadi couple ... hehehe.. 
dia nampak pendiam, sedikit pemalu .. hehe ..
then, lepas abis jee bengkel yg berlangsung selama 3 hari 2 malam tu , masa balik gi hostel kite jumpa facebook dia, kite add la... so xlost contact, sbb kite ada next program nak kerjasama ngan college dia ... kite tukar2 no fon... sllu la mesej2 ... tnya kbr ... enta mcm mana bole pulak timbul cita kite kena purposed.. hehe ... 
so, my dear FAKIR! you are so sweet okay! berani pun ya jugak! hehehe :) 
i will love you, and accept you for who you are, do accept me for what i am too k :) 

# agak nya kalau kwn2 bengkel tau pasal kita nii mestii kita kena buliiii! hahaha xD 
doakan kebahagiaan kite k ! :)

No comments:

There was an error in this gadget