About Me

My photo
Lahad datu/ Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Aku insan yang kerdil dijalan ini , Aku baru mula mendekati mencari apa sebenarnya keinginan hati ? Aku insan kerdil yang berserah kepada ILAHI.... Baru menjalani perubahan pada diri .... Aku insan yang pernah terlajak Pernah melakukan dosa insan yang hidupnya penuh pancaroba... dan kepada Allah aku kembali ... Berdoalah wahai sahabat ... Semoga aku mampu teus istiqomah dan perubahan ku ini di redhai ILAHI . Assalamualaikum .. Ana , Zubaidah .. Selamat Membaca :)

Monday, March 7, 2011

konichiwa~^^

hye smua ...slmat ptg ...sori ...title post ak kali ni xda kna mengena dengan post ak ..ahahaha...da xtau mo fkir apa..mcm ni la jd nya....XD ~urhmmm,,,..da lma ak xupdate blog ak nie kan ...uhuhuhuh ... soriiiii ... klu d k.k nie ak tggal d HOSTEL  ...so xda line wifi ..uhuhuh ...kalau mo on9 kna pegi C.C ..uhuhuh ... malaasssss~ :PP
ok ...disebabkan ada kwn ak sorang 2 yg ckp kat ak
 "fyda update2 la jgak blog kaw 2" ahahaha ...maka ak pun disinila...UPDATE ..kunun ..eheheh :p 
 aku xda byk sgt crita yg ak nak share sgt ...sebab hari2 ak kat sini pun sgt la boring ...>,< 
tp xpa ..ak try bg jgak sdkit crita ttg hidup ak k ...( nie blog ak kan so,mmg la ttg ak jak) -,-
ahahahahXD

semalam 6/3/2011 .. birthday papa ak yg ke-60 tahun ...
HappY birthDay pa.. tp xda celebrate la sebab jauh sgt ..uhuh ... just bg wish ja ..(sian papa) 
nak djdkan crita ..pg 2 ak lewat bgun ..then ...waktu bgun ja ak ingt nak wish ..tp credit xda ..>,< 
ak pun direct la mndi apa smua...urmmm ...(tym 2 ak ada training)  ..
then ,trun ja ak g kdai ak g isi rload la ni ...trus p campus bab ada training(silat cekak hanafi) 
best taw ..xboring ...:D
training punya training  reload ak xmsuk2 jgak ..then ak dpt tau dr adik ak yg bongsu ..papa merajuk sebab anak dya ni lmbt wish ..ehehehe ..lucu taw! then xlma pas 2 ..reload ak msuk gak ..ehehe. trus la kol papa ..tp papa xjwb ..then dya off hp ..pnya la ak sedih ..smpai nak nangis tau tym 2 ...uhuhuhuh ... pastu ak hantar msg pjuk papa ak ...mcm2 la ak ckp( mmg paling pndai lau amek ati papa) ehehehe:) syukur la..papa ak tmkn pjuk ...ehehehe ... hilang jugak krisauan yg bersarang dlm hatiku ..ehehehe:P

HappY birtHdaY mY father ...^^ (Mr Kasim Chang) i LovE yOu so mUch ^^


ok ...selesai cita ttg bday papa ak ..ni ada 1 gi cita ...psal MAn Utd kalah Vs liverpool semalam ..uhuhuhuh.. sgt2 kcewa .. buruk sgt mainan man utd smlm kalah 1-3 baa ..uhuhuh..:(  ... kmi stay dkat kalling food centre(KFC) smlm ..ahahah:D tgk match nie ..almaklum la...rumah kmi xda astro ..uhuhuh..:( dlm rmai2 tu .. sorg ja kwn ni pmnat liverpool pnya la dya gembira sakan AYAM dya menang~ yg c peminat Man Utd ni plak ..diam2 ja la ksian ..uhuhuh ... (da kalah mna dpt ckp byk kn) ehehehe:) tp xpa ...next match Man Utd mesti maw menang ..ihihihihi^^

urrmmmm ....msa sedang jalan ni..ada byk keja nak bt ..jap g lau smpat sy upload msuk gmbar smlm erk ...:D  jumpa lg d lain hari^^ muaHhhhhhXxxx~!




No comments:

There was an error in this gadget